logo


foto's

Velux dakraam inclusief montage


Het Velux dakraam
De in de offerte prijzen zijn gebaseerd op levering, plaatsing en afwerking van een Velux dakraam, handbediend, met veiligheidsbeglazing. Inclusief toepasbare BTW, levering, inbouwen en afwerking aan de buitenkant in de regio Eindhoven. Exclusief eventuele aanpassingen aan de dakconstructie (denk aan een balk) en exclusief afvoer afval middels gescheiden afvalverwerking. Voor alle details, zie uw offerte.
Ook leverbaar, onder andere: uitzetramen, balkonvensters, lichtstraten, diverse soorten beglazing (bijv. Politie Keurmerk Veilig Wonen, regengeluidsreducerende beglazing). Bij het bezoek van Hans Verbeek ontvangt u brochures van Velux en persoonlijk advies.

De Velux accessoires
Wij leveren originele Velux accessoires en raamdecoratie inclusief montage.

De koof - afwerking binnenzijde
Afwerking aan de binnenkant door middel van een koof geheel op maat gemaakt. Van waterwerende MDF. Vanaf € 75,=. Deze koof is overschilderbaar (exclusief schilderwerk). Eventueel gespoten in kleur naar wens tegen meerprijs, details worden vermeld in de vrijblijvende offerte na bezoek van Hans Verbeek.

Afvoer afval
Als bedrijf moeten wij helaas kosten berekenen voor het afvoeren en gescheiden verwerken van afval. Een postje van € 50,=.

Uiteraard kunnen wij een zolder bijvoorbeeld, verder compleet afwerken.
Klik hier voor meer informatie over zolderbetimmering, isolatie, het plaatsen van wanden, het maken van extra kamers, kasten op maat, een dakkapel, schuifwanden.

Wij maken graag een afspraak om bij u de situatie te komen bekijken en de mogelijkheden en wensen te bespreken. U ontvangt daarna een vrijblijvende offerte.

Neem contactcontact op


WerkzaamhedenWerkzaamhedenfotosContact

© Marjons Design en Marjon van der Lande Fotografie                           update: 12 mei 2020