logo


foto's

Velux dakraam inclusief montage


Het Velux dakraam
De hieronder genoemde prijzen van Hans Verbeek Interieurbouw zijn gebaseerd op levering, plaatsing en afwerking van een Velux tuimelvenster, handbediend, met energiebalansbeglazing. Inclusief toepasbare BTW, levering, inbouwen en afwerking aan de buitenkant. Exclusief eventuele aanpassingen aan de dakconstructie (denk aan een balk) en exclusief afvoer afval middels gescheiden afvalverwerking. Voor alle details, zie uw offerte.
Ook leverbaar, onder andere: uitzetramen, balkonvensters, lichtstraten, diverse soorten beglazing (bijv. Politie Keurmerk Veilig Wonen, regengeluidsreducerende beglazing).

De Velux accessoires
Wij leveren originele Velux accessoires zoals hierboven, inclusief montage. De prijzen van verduisterende handbediende rolgordijnen gelden voor een aantal standaard kleuren en dessins. Voor overige kleuren en dessins geldt een meerprijs. Zie brochure of www.Velux.nl voor nieuwste kleuren en dessins. Tijdens het bezoek van Hans Verbeek en bij de offerte zit tevens nadere informatie.
Ook leverbaar, onder andere: (elektrisch bedienbaar, op netstroom of zonne-energie) rolluik, plisse-gordijn, vouwgordijn, jaloezie.

De koof - afwerking binnenzijde
Afwerking aan de binnenkant met een koof op maat gemaakt. Van waterwerende MDF. Vanaf € 75,=. Deze koof is overschilderbaar (exclusief schilderwerk). Eventueel gespoten in kleur naar wens tegen meerprijs, details worden vermeld in de vrijblijvende offerte na bezoek van Hans Verbeek.

Afvoer afval
Als bedrijf moeten wij helaas kosten berekenen voor het afvoeren en gescheiden verwerken van afval. Een postje van € 50,=.

Uiteraard kunnen wij deze ruimte verder compleet afwerken.
Klik hier voor meer informatie over zolderbetimmering, isolatie, het plaatsen van wanden, het maken van extra kamers, kasten op maat, een dakkapel, schuifwanden.

Prijslijst%20Velux%20dakramen%20inclusief%20montage

________________________________________________________________________________________


Prijslijst%20Velux%20raamdecoratie inclusief montage Wij maken graag een afspraak om bij u de situatie te komen bekijken en de mogelijkheden en wensen te bespreken. U ontvangt daarna een vrijblijvende offerte.

Neem contactcontact op


WerkzaamhedenWerkzaamhedenfotosContact

© Marjons Design en Marjon van der Lande Fotografie                           update: 12 maart 2019