Hans Verbeek interieurbouw Eindhoven

BUREAU OP MAAT

wit, strak: IMG_0493 IMG_0485 hout: Bureau%20werkbladen%201 RVS zwevend blad:Bureau%20XL%20RVS%203 Bureau%20XL%20RVS%202

Bureau op maat: XL wit strak
Het bureau op maat is gemaakt van een stalen frame bekleed met MDF of compleet van MDF, afhankelijk van de breedte/grootte. Geheel op maat gemaakt. De onderzijde is voorzien van een kabelgoot en in het blad komt een (aantal) kabeldoorvoer(en). In overleg, naar wens.
Afwerking en kleuropties: klik hier voor de mogelijkheden.
Voor een compleet op maat gemaakt bureau op maat van circa 2 meter lengte inclusief afwerking naar wens moet u uitgaan vanaf 1.300 Euro inclusief B.T.W.

Ladenblok/printerkast/rolcontainer op maat
Een daaronder passend ladenblok, printerkast of rolcontainer wordt gemaakt van MDF, weer geheel op maat. Aan de achterzijde is er eventueel ruimte voorzien voor de kabels met bijvoorbeeld twee lades aan de voorzijde. De lades kunnen greeploos met push-to-open worden gemaakt of voorzien van handgrepen of knoppen.
Voor een bijpassend ladenblok inclusief afwerking naar wens moet u uitgaan vanaf 600 Euro inclusief B.T.W.

Bureau op maat: XL RVS met zwevend werkblad
Ondertussen hebben we nog een andere versie van een bureau op maat gemaakt. En wel van een robuust RVS frame met 'zwevend' een dik werkblad in dessin/kleur naar keuze. Hiervan zijn de prijzen ongeveer gelijk als die van het bureau hierboven.

Alle prijzen zijn inclusief B.T.W. en bezorging en plaatsing in de regio Eindhoven.
Als u een persoonlijke offerte wilt, vernemen we graag de maten die u op het oog heeft van het bureau en/of het ladenblok en uw woonplaats. U ontvangt dan een meer toegespitste, vrijblijvende offerte.

WerkzaamhedenWerkzaamhedenfotosContact
VAKWERK OP MAAT
HVI%20fotos%20m
© Marjons Design                                        update: 5 januari 2016